SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spårvägen Cykelförening

VÄLKOMMEN TILL SPÅRVÄGEN CYKELFÖRENING

Spårvägen CF bedriver verksamhet både inom MTB och Landsvägscykling.
MTB-sektionen har grupper för såväl barn, ungdom som vuxna. Inom LVG har vi verksamhet för vuxna.Här på vår webbplats hittar du nyheter och information om aktuella aktiviteter i klubben.
Du kan ansöka om medlemskap, läsa nyheter eller lära dig hur och när du kan beställa klubbkläder.

Under Våra träningsgrupper hittar du specifik information om träningstider och samlingsplatser för respektive grupp.

Och du - missa inte att läsa om Spårvägen Flowtrail och XCO-spåret!

Återigen - Varmt välkommen!

Hej Spårvägare!
2024-01-23 21:17

Karin Norr Eriksson heter jag och har fått förtroendet att axla rollen som ordförande i Spårvägen Cykel.

 

Jag har varit medlem i Spårvägen Cykel sedan 2016 då min man, som redan var medlem, släpade med mig till en söndagsträning på landsväg. Min första runda blev en regnig och kall föreställning, jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på och hade varken tillräckligt med kläder eller förståelse för energiintag under en träningsrunda. Det gick i alla fall vägen  och jag kom hem, om än fullständigt stelfrusen, så hel. Sedan dess har jag cyklat många träningar och lopp med flera stycken av er som var med den där första rundan.

 

Under åren har jag varit delaktig tillsammans med anda spårvägare i några olika projekt, som t.ex. ny design av klubbkläder, jubileumsfesten och samordning av motionsgruppen till Vätternrundan 315. I klubbens färger har jag bl.a. deltagit i Trostrampen, Roslagsvåren, Siljan Runt (en riktig favorit) och i Vätternrundans olika lopp. Under vintern försöker jag så ofta jag kan delta i Spårvägenspinningen på måndagar och onsdagar på Friskis och Svettis i Farsta. 

 

På vardagarna jobbar jag som IT-supportchef på Alligo, koncernnamnet för varumärken som Swedol, Tools och Grolls som kanske är namn som fler känner igen. Jag fyller 50 år om några veckor och bor med min man Peter, som också är aktiv i klubben, i Fullersta med två unga vuxna barn.

 

Det ska bli spännande att lära sig mer om MTB, där jag är helt novis, och jag hoppas att vi tillsammans med styrelsen och övriga klubbmedlemmar kan fortsätta värna om vår klubbs goda rykte och hitta vägar för utveckling.

 

Slutligen vill jag tacka Thomas Hugosson för din tid som ordförande och hoppas att du och tidigare ordförande Roger Johansson kan bistå mig med er erfarenhet.

 

Har du som klubbmedlem kommentarer, idéer eller förslag är du alltid välkommen att kontakta mig eller styrelsen.

 

 

 

Med vänlig hälsning, 

Karin Norr Eriksson

karin.norr.eriksson@sparvagencykel.se

styrelse@sparvagencykel.se  

 

 

PS. På årsmötet den 21 januari beslutades om en smärre höjning av medlemsavgifterna, en höjning som hade aviserats före årsmötet. Du kan läsa mer här Spårvägen Cykelförening (sparvagencykel.se). Spårvägen har inte höjt medlemsavgiften på närmare 15 år men på grund av höjda utgifter kändes ett behov av att göra så. Avisering av medlemsinbetalning kommer att komma via e-post inom kort.

Klubbkläder 2024
2024-01-12 16:21

Vi fortsätter med Trimtex som leverantör.

Några nyheter finns för 2024, se klädsidan

 

Öppettider för shopen 2024:

Shop 1 - 22/1-11/2 – Leverans vecka 13

Shop 2 – 25/3 – 14/4 – Leverans vecka 22 (god tid innan Vätternrundorna)

Shop 3 – 26/8 - 15/9 – Leverans vecka 44

 

Klädprovning kommer ske tisdag i sista veckan av beställningsfönstret.

 

MVH / Robert 

Spårvägen CF cyklister till Vätternrundan 2024
2023-09-16 11:51
Vätternrundan 2023

VÄTTERNRUNDAN 2024

Påminnelse att anmäla sitt intresse nu innan anmälningarna ska göras.
Viktigt att det görs så vi kan planera och förbereda. Just nu är vi lite få speciellt i SUB9-gruppen. Jag vet att ni är många som kan och vill, så kom igen och anmäl er till oss så har ni ett bra träningsmål under vintern och våren.

 

Anmäl ditt intresse för att köra ett av Sveriges roligaste och mest utmanande landsvägslopp tillsammans med Spårvägen Cykelförening !

För planering av klubbens deltagande i Vätternrundan 2024 så inventerar vi redan nu intresse för olika tidsgrupper. 

 

Det är lite mer brådskande för den grupp som planerar att köra lite snabbare och som i år har satt som mål att köra under 9 timmar (SUB9). Därför ber vi dig som är nyfiken och vill komma på informationsmöte för SUB9 anmäla intresse så snart som möjligt!

 

Spårvägen ställer som vanligt upp med fler tidsgrupper och beroende på hur många vi blir är 10, 11 och 12 timmar också vanligt förekommande grupper.

 

Oavsett om du redan är med i klubben, eller missat denna härliga klubb i södra Stockholm, så är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse! Vi behöver dig och du ska känna dig varmt välkommen till cykelklubben i blått!

 

Skicka mail med namn, telefonnummer och vilken tidsgrupp du är intresserad av (SUB-9, 10, 11, 12) så förs du upp på en lista och blir kontaktad med mer info utifrån den grupperingen. 
Se mejladresser nedan.

 

Självklart ska dagsform styra när vi väl står nere i Motala och tillsammans ska ta oss runt Sveriges näst största sjö…men skriv vilken tid du har viljan för så kämpar vi tillsammans!

 

Trevlig höst och välkommen med din intresseanmälan eller frågor önskar Vättern-administratörerna hos Spårvägen cykel!

 

Karin och Pidde

 

SUB9 
peter.berggren@sparvagencykel.se 

SUB 10, 11, 12
karin.norr.eriksson@sparvagencykel.se 

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer