SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spårvägen Cykelförening
Välkommen till vår nya hemsida!

Från och med den 1/1 2023 kommer vi att ha vår hemsida här hos SportAdmin då vår hemsida hos IdrottOnline kommer att försvinna.

 

Vi hoppas kunna utveckla denna sida att bli den aktuella plats för kommunikation med alla våra medlemmar och en plats där alla våra aktiviteter finns.

 

Se också under Våra träningsgrupper där olika grupper har "egna" hemsidor med egen kalender och egna nyheter för endast den träningsgruppen.

Spårvägen CF cyklister till Vätternrundan 2024
2023-09-16 11:51
Vätternrundan 2023

VÄTTERNRUNDAN 2024

Påminnelse att anmäla sitt intresse nu innan anmälningarna ska göras.
Viktigt att det görs så vi kan planera och förbereda. Just nu är vi lite få speciellt i SUB9-gruppen. Jag vet att ni är många som kan och vill, så kom igen och anmäl er till oss så har ni ett bra träningsmål under vintern och våren.

 

Anmäl ditt intresse för att köra ett av Sveriges roligaste och mest utmanande landsvägslopp tillsammans med Spårvägen Cykelförening !

För planering av klubbens deltagande i Vätternrundan 2024 så inventerar vi redan nu intresse för olika tidsgrupper. 

 

Det är lite mer brådskande för den grupp som planerar att köra lite snabbare och som i år har satt som mål att köra under 9 timmar (SUB9). Därför ber vi dig som är nyfiken och vill komma på informationsmöte för SUB9 anmäla intresse så snart som möjligt!

 

Spårvägen ställer som vanligt upp med fler tidsgrupper och beroende på hur många vi blir är 10, 11 och 12 timmar också vanligt förekommande grupper.

 

Oavsett om du redan är med i klubben, eller missat denna härliga klubb i södra Stockholm, så är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse! Vi behöver dig och du ska känna dig varmt välkommen till cykelklubben i blått!

 

Skicka mail med namn, telefonnummer och vilken tidsgrupp du är intresserad av (SUB-9, 10, 11, 12) så förs du upp på en lista och blir kontaktad med mer info utifrån den grupperingen. 
Se mejladresser nedan.

 

Självklart ska dagsform styra när vi väl står nere i Motala och tillsammans ska ta oss runt Sveriges näst största sjö…men skriv vilken tid du har viljan för så kämpar vi tillsammans!

 

Trevlig höst och välkommen med din intresseanmälan eller frågor önskar Vättern-administratörerna hos Spårvägen cykel!

 

Karin och Pidde

 

SUB9 
peter.berggren@sparvagencykel.se 

SUB 10, 11, 12
karin.norr.eriksson@sparvagencykel.se 

Säsongsstart för Söndagsträning LVG Motion 13/8
2023-08-07 23:13
Vi startar sommar/höst säsongen för de ledarledda söndagsträningarna den 13/8 kl 09:00 från klubblokalen Källbrink.
 

Vi kommer som vanligt att köra i tre olika fartgrupper, snabb, mellan och lugn.

Information om tid, plats och detaljer om vilka rutter vi kommer att köra respektive söndag kommer att finnas under sidan LVG Motion.

Tid plats och kallelse i LVG Motion/kalendern för varje aktivitet

och i detalj med gpx-länkar till varje bana under sidan LVG Motion/Nyheter.

 

Sidan LVG Motion hittar du under Våra Träningsgrupper.

 

Vi kommer också att be er deltagare att anmäla er till varje event för att försöka veta hur många som kommer och för att veta vilka som är med. Anmälan kommer att göras genom medlems-appen

 

Vi kommer att köra varje söndag till i början av oktober.

 

Välkomna ner och cykla med oss. 

För er som vill cykla lvg i Grekland
2022-12-20 13:11

 

Thanos på Pilio Cykcling skriver och meddelar att han arrangerar resor till Pilio Grekland för intresserade klubbmedlemmar,  en drömdestination för lvg-cykling.

 

Thanos arrangerar cykelresor till halvön och tänker att det kan vara av intresse för oss klubbmedlemmar som vill utforska nya spännande rundor i den grekiska landsbygden.

www.piliocycling.com

 

Thanos har cyklat landsväg under flera år både på hemmaplan (bor i Göteborg) och i Grekland. 

 
Planerade resor från Stockholm under 2023: 11-18 maj, 18-25 maj, 14-21 september & 21-28 september.

 

Hör gärna av er om det är något ni undrar över. Hoppas vi ses i Pilio

 

Hälsar,

Thanos Pinakas

Pilio Cycling AB

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer