SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spårvägen Cykelförening
Spårvägen Flowtrail - Loviseberg
 
Spårvägen Cykelförening har skapat en flow- och skillstrail som framför allt vänder sig till barn och ungdomar, men alla är välkomna att träna både teknik och kondition eller bara komma förbi med termosen och ta en fika i det fina vindskyddet. Sammanlagt är det 2 km spår i en blå och en röd slinga som går att kombinera.
 
Du hittar banan längs gamla Göta Landsväg mellan Lovisebergsvägen i Glömsta/Huddinge och Nibblebacken i Tullinge. Kommer du med bil är bäst att parkera vid Flottsbro och cykla ca 1,6 km. Det är skyltat från parkeringen. Se karta: https://goo.gl/maps/dopRT9curBDoMF6m9
 
Vår entreprenör har varit Sweden Mountainbike och finansieringen kommer från Allmänna arvsfonden och Riksidrottsförbundet.
Marken är upplåten av Huddinge Kommun.
 
 
Gillar du vår bana får du gärna Swisha ett bidrag för underhåll till: 123 077 1444
XCO-spåret - Flottsbro

Med start vid parkeringen Flottsbro finns XCO-spåret som underhålls av Spårvägen CF. Spåret är en blandning av naturstig med inslag av hand och maskinbyggda sektioner. XCO-spåret är en 5 km lång och ca 170 höjdmeter XCO-bana som går runt Flottsbroberget. Spåret är relativ tekniskt men har på de flesta ställen A och B-linjer för att alla ska kunna cykla det.

 
Våra sponsorer