SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spårvägen Cykelförening
Hej Spårvägare!
2024-01-23 21:17

Karin Norr Eriksson heter jag och har fått förtroendet att axla rollen som ordförande i Spårvägen Cykel.

 

Jag har varit medlem i Spårvägen Cykel sedan 2016 då min man, som redan var medlem, släpade med mig till en söndagsträning på landsväg. Min första runda blev en regnig och kall föreställning, jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på och hade varken tillräckligt med kläder eller förståelse för energiintag under en träningsrunda. Det gick i alla fall vägen  och jag kom hem, om än fullständigt stelfrusen, så hel. Sedan dess har jag cyklat många träningar och lopp med flera stycken av er som var med den där första rundan.

 

Under åren har jag varit delaktig tillsammans med anda spårvägare i några olika projekt, som t.ex. ny design av klubbkläder, jubileumsfesten och samordning av motionsgruppen till Vätternrundan 315. I klubbens färger har jag bl.a. deltagit i Trostrampen, Roslagsvåren, Siljan Runt (en riktig favorit) och i Vätternrundans olika lopp. Under vintern försöker jag så ofta jag kan delta i Spårvägenspinningen på måndagar och onsdagar på Friskis och Svettis i Farsta. 

 

På vardagarna jobbar jag som IT-supportchef på Alligo, koncernnamnet för varumärken som Swedol, Tools och Grolls som kanske är namn som fler känner igen. Jag fyller 50 år om några veckor och bor med min man Peter, som också är aktiv i klubben, i Fullersta med två unga vuxna barn.

 

Det ska bli spännande att lära sig mer om MTB, där jag är helt novis, och jag hoppas att vi tillsammans med styrelsen och övriga klubbmedlemmar kan fortsätta värna om vår klubbs goda rykte och hitta vägar för utveckling.

 

Slutligen vill jag tacka Thomas Hugosson för din tid som ordförande och hoppas att du och tidigare ordförande Roger Johansson kan bistå mig med er erfarenhet.

 

Har du som klubbmedlem kommentarer, idéer eller förslag är du alltid välkommen att kontakta mig eller styrelsen.

 

 

 

Med vänlig hälsning, 

Karin Norr Eriksson

karin.norr.eriksson@sparvagencykel.se

styrelse@sparvagencykel.se  

 

 

PS. På årsmötet den 21 januari beslutades om en smärre höjning av medlemsavgifterna, en höjning som hade aviserats före årsmötet. Du kan läsa mer här Spårvägen Cykelförening (sparvagencykel.se). Spårvägen har inte höjt medlemsavgiften på närmare 15 år men på grund av höjda utgifter kändes ett behov av att göra så. Avisering av medlemsinbetalning kommer att komma via e-post inom kort.


Nyhetsarkiv
Hej Spårvägare!2024-01-23 21:17
Klubbkläder 20242024-01-12 16:21
 
Våra sponsorer