SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spårvägen Cykelförening
Spårvägen CF cyklister till Vätternrundan 2024
2023-09-16 11:51
Vätternrundan 2023

VÄTTERNRUNDAN 2024

Påminnelse att anmäla sitt intresse nu innan anmälningarna ska göras.
Viktigt att det görs så vi kan planera och förbereda. Just nu är vi lite få speciellt i SUB9-gruppen. Jag vet att ni är många som kan och vill, så kom igen och anmäl er till oss så har ni ett bra träningsmål under vintern och våren.

 

Anmäl ditt intresse för att köra ett av Sveriges roligaste och mest utmanande landsvägslopp tillsammans med Spårvägen Cykelförening !

För planering av klubbens deltagande i Vätternrundan 2024 så inventerar vi redan nu intresse för olika tidsgrupper. 

 

Det är lite mer brådskande för den grupp som planerar att köra lite snabbare och som i år har satt som mål att köra under 9 timmar (SUB9). Därför ber vi dig som är nyfiken och vill komma på informationsmöte för SUB9 anmäla intresse så snart som möjligt!

 

Spårvägen ställer som vanligt upp med fler tidsgrupper och beroende på hur många vi blir är 10, 11 och 12 timmar också vanligt förekommande grupper.

 

Oavsett om du redan är med i klubben, eller missat denna härliga klubb i södra Stockholm, så är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse! Vi behöver dig och du ska känna dig varmt välkommen till cykelklubben i blått!

 

Skicka mail med namn, telefonnummer och vilken tidsgrupp du är intresserad av (SUB-9, 10, 11, 12) så förs du upp på en lista och blir kontaktad med mer info utifrån den grupperingen. 
Se mejladresser nedan.

 

Självklart ska dagsform styra när vi väl står nere i Motala och tillsammans ska ta oss runt Sveriges näst största sjö…men skriv vilken tid du har viljan för så kämpar vi tillsammans!

 

Trevlig höst och välkommen med din intresseanmälan eller frågor önskar Vättern-administratörerna hos Spårvägen cykel!

 

Karin och Pidde

 

SUB9 
peter.berggren@sparvagencykel.se 

SUB 10, 11, 12
karin.norr.eriksson@sparvagencykel.se 


Nyhetsarkiv
Hej Spårvägare!2024-01-23 21:17
Klubbkläder 20242024-01-12 16:21
 
Våra sponsorer