Hoppa till sidans innehåll

Mellangruppen SUB10 satsning på VR 2022

01 MAR 2022 09:30
  • Skapad: 01 MAR 2022 09:30

Mellangruppen gör satsning på Vätternrundan 2022

Under våren 2022 kommer en del av mellangruppen att träna tillsammans med målsättning att ta sig runt Vätternrundan 315km under 10h.

Träningsupplägget under våren kommer att vara anpassad för detta mål och ställa krav på deltagande vid extra träningspass (utöver de gemensamma torsdags- och söndagspassen). Det kommer vara ett eget ansvar för upprätthållande av sin kondition och de gemensamma träningarna kommer primärt syfta till att svetsa samman gänget så cyklingen blir trygg och säker. Teknik för ”belgisk kedja, dubbelled, växling och cyklingens tecken kommer nötas in. Ju närmare VR vi kommer blir också farten högre och passen längre.

Från mars/april eller när vädret tillåter kommer vi samla oss för att lägga upp den formella planen.

Är du intresserad och hållit igång din träning under vintern…eller känner du att ”detta vore ju sjukt kul” och har möjlighet att rivstarta igång kondis och styrka? Ja men tveka inte! Hör av dig och häng med på ett glatt medelgängs satsning att trampa på, svettas, peppa och skratta tillsammans under maximalt 10h runt Sveriges näst största sjö. Gemenskap, kamratskap och glädje utlovas de som vågar!

Har du bestämt dig för att haka på eller har frågor, kontakta Frederik Leksell på 0709 999 419 eller This is a mailto link.

Och du…”det är vägen (tillsammans), som är mödan värd!”

Skribent: Thomas Hugosson
E-post: This is a mailto link

logo_nyttmonster_medtagline

imagewbsy.png

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 

 

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sparvagencykel....

Se all info