Hoppa till sidans innehåll

Licensavgifter & ersättning för startavgifter för medlemmar upp till 18 år.

22 JAN 2014 12:55
Vid årsstämman den 19/1-2014 beslutades att klubben/styrelsen skulle ombesörja en förändrad princip vad gäller licensavgifter och ersättning för startavgifter för medlemmar upp till 18 år.

  • Uppdaterad: 18 MAR 2014 20:31

Bakgrunden till inkommen motion och stämmans beslut är att en majoritet av klubbens ungdomar inte tävlar och att licensansökningsförfarandet upplevs som krångligt. Resultatet har under de senaste åren blivit att många ungdomar inte har licens när det är dags att anmäla till tävlingar.

Stämman beslutade därför att klubben skall betala och stå för licenskostnaden för alla klubbens medlemmar upp till 18 års ålder. Samtidigt beslutades också att klubben för dessa medlemmar står för halva startavgiftskostnaden. Yrkas ersättning för detta sker det på sedvanligt sätt genom att maila/skicka underlag för gjord betalning till klubbens kassör.

 

För medlemmar över 18 år kvarstår de gamla principerna oförändrade, innebärande att medlemmen själv står för licenskostnaden och att klubben betalar hela startavgiften mot redovisat underlag.

 

Mvh/Styrelsen

Skribent: Roger Johansson

logo_nyttmonster_medtagline

imagewbsy.png

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 

 

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sparvagencykel....

Se all info