Hoppa till sidans innehåll

Klädleverans

10 JUN 2013 21:35
Ny info om försenade kläder - nytt utlämningsställe
  • Uppdaterad: 18 MAR 2014 20:31

Till alla er som inte har fått några kläder eller som endast fått delar av er beställning - era kläder hade blivit ytterligare lite försenade och ska bli levererade till NORDIC CYCLING (på Drottningholmsvägen 62) på ONSDAG. Anledningen till att vi nu byter utlämningsbutik är för att Huddinge Cykel inte har plats för våra grejer. 


Det är flera som har hört av sig till mig och uttryckt en viss oro för att man inte ska hinna få kläderna innan Vätternrundan. Vi tycker som sagt att det är en jättetråkig start med vår nya leverantör och PRW själva är jätteledsna för allt strul. Men i dagsläget är det inte så mycket att göra åt. Kläderna har kommit och nu ska de bara skickas med bud till Nordic Cycling och vi får nu hoppas att budfirman gör sitt jobb och leverar i tid.

 
Nordic Cycling kommer alltså att fungera som utlämningsställe hädanefter och det är också dit man åker och provar kläder. Däremot, ni som fått information att kläderna redan ankommit till Huddinge Cykel - dessa kläder kommer att finnas kvar där för uthämtning. Hämta gärna dessa så snart som möjligt pga utrymmesbristen. 

Skribent: Jenny Larsson

logo_nyttmonster_medtagline

imagewbsy.png

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 

 

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sparvagencykel....

Se all info