Hoppa till sidans innehåll
Sportsonlogga

Sportson och Spårvägen Cykel


Spårvägen Cykel tecknar avtal med Sportson Kungens Kurva och Farsta.

Avtalet omfattar rabatter för medlemmar, klubbkvällar, medlemsledda träningar för Sportsonkunder, etc. Mer info kommer här, så småningom.

 

Spårvägen CF förlänger vårt samarbetsavtal med Sportson i Kungens Kurva och Farsta, som gäller till den 31 december 2022. Det förlängs ett år i taget i tre år, om det inte sägs upp.

 

Sportson är Sveriges största kedja med cykelbutiker, men huvuddelen av butikerna är egna företagare, s.k. franchisetagare. Vårt avtal gäller därför bara butikerna i Kungens Kurva  och Farsta.

 

Avtalet ger oss 10-30 % rabatt på service och varor, stöd av Sportsons mobila service vid tävlingar, klubbkvällar i Sportsons butik 1-2 gånger per år med produkt och utbildning i mek m.m. samt sponsring till hemsida och klubbkläder. I gengäld deltar vi i event hos Sportson och tar med deras kunder och personal på provcyklingar.

 

För att du ska få rabatten i butikerna måste du registrera dig i Sportsons kundklubb för Spårvägen, vilket görs i butiken. Du måste kunna visa att du är medlem i Spårvägen när du registrerar dig; det gör du enklast genom att visa upp ditt spårvägenmedlemskort.

Mer info kommer!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:47 Skribent: Thomas Hugosson
E-post: This is a mailto link

logo_nyttmonster_medtagline

imagewbsy.png

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 

 

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sparvagencykel....

Se all info