Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Information om den nya lagstiftningen om skydd för personuppgifter; GDPR

Medlemslista

För att bedriva verksamheten behöver vi ett medlemsregister. I medlemsregistret finns följande information lagrad om alla medlemmar:

-Namn, telefonnummer, adress, senaste medlemsår, personnummer, närmast anhörig samt dennes telefonnummer (*om dessa angivits)

Informationen finns sparad i upp till 24 månader efter det sista år medlemsavgiften betalats. Uppgifterna sparas för att lätt kunna återaktivera ett medlemskap. Medlemsregistret delas också med Svenska Cykelförbundet (SCF) som är ett riksidrottsförbund.

Du kan närsomhelst kontrollera vilka uppgifter som finns om dig genom att skicka ett mail till info(at)sparvagencykel.se. Be om att få dig tillskickat den information om dig som medlemsregistret innehåller.

För att ändra uppgifterna, om du har frågor om något, eller för att bli bortplockad ur listan kontaktar du oss på info(at)sparvagencykel.se.

Våra medlemsutskick skickas normalt ut till alla medlemmar, om du har frågor om dessa kan du kontakta oss på samma sätt som ovan.

Här kan du läsa mer om Riksidrottsförbundets datahantering: http://www.rf.se/Personuppgifter/

 

Start och resultatlistor vid tävlingar

När klubben arrangerar tävlingar publiceras på hemsidan startlista och resultatlista. Dessa sparas och går ej att justera i efterhand. Spårvägens policy är att den enskilde tävlande samtycker till att startlista och resultatlista publiceras på hemsidan i samband med att anmälan till tävlingen sker.

 

Du kan läsa mer om dataskyddslagstiftningen här: www.datainspektionen.se

Uppdaterad: 12 JUN 2018 21:52 Skribent: Lars Ervik
E-post: Adressen Gömd

logo_nyttmonster_medtagline

imagewbsy.png

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 

 

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sparvagencykel....

Se all info