Hoppa till sidans innehåll

Cykeltröja i historiskt Spårvägenutseende


Spårvägen Cykel presenterar stolt en cykeltröja med rötter i föreningens barndom. Vi har strävat efter att spegla det utseende som tröjorna hade från klubbens bildande 1946, till en bit in på 1980-talet, med några små moderna anpassningar. Vi har valt att göra den blå färgen ett uns mörkare för att bättre återspegla utseendet förr i tiden, då tröjorna tillverkades i ylle. Spårvägsloggan som kom i början av 1980-talet pryder både bröst och rygg och tröjan har ryggfickor som moderna plagg. Blixtlåset på framsidan går hela vägen ner. Tröjan är en nostalgisk återblick och tillhör inte klubbens officiella dräkt utan är tänkt som ett plagg för den hugade.

Tröjan är en tribut till fornstora dagar som vi hoppas att både nya och gamla spårvägare skall tilltalas av. Tröjan tillverkas i samma material och kvalitet som våra andra klubbkläder och beställs via vår egen nätbutik hos Trimtex.

Beställning:

Du beställer på samma sätt som övriga kläder, läs mer under Beställning  i menyn till vänster. Tröjan får även beställas av icke medlemmar i föreningen. I dagsläget samlevereras alla beställda plagg till Sportson i Kungens Kurva. Om du inte har möjlighet att hämta själv, kontakta oss (kontaktuppgifter nedan) så löser vi det. Denna tröja heter B65.4 L/SS/LZ ELITE 2.0 SHIRT RETRO i Trimtex sortiment

Här nedan är en liten kavalkad av bilder på spårvägscyklister som burit förlagor av denna tröja och gjort Spårvägen Cykel till den föreningen den är idag.

 

Uppdaterad: 19 MAR 2018 12:23 Skribent: Lars Ervik
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info