Hoppa till sidans innehåll

Beställning av klubbkläder 2019


Generell information om klädbeställning

Vi fortsätter avtalet med Trimtex om leverans av klubbkläder även 2019. Vi är mycket nöjda med Trimtex som vår klädleverantör alltsedan 2014. Beställningar kommer att kunna göras tre gånger per år, en på vintern med leverans till påsk, en på våren med leverans innan Vätternrundan och en på hösten. (Sortimentet varierar lite efter säsong i de olika omgångarna.) Senast 6 veckor efter att beställningsfönstret stängts, levereras kläderna. Meddelande om när kläderna för de stora klädleveranserna kommit meddelas under nyheter på vår hemsida, Funbeat samt Spårvägens facebooksida.

 

Tider 2019

  • Omgång 1: Öppen mellan 4/2 tom 24/2. Leverans V14 (påsk)
  • Omgång 2: Öppen mellan 27/2 - 14/4. Leverans V22 (Vätternrundan)
  • Omgång 3: Öppen mellan 17/4 - 8/9. Leverans V4

Samtliga leveranser sker till Sportson Kungens Kurva för avhämtning.

 

Beställning

Du beställer själv på Trimtexs hemsida och betalar med kredit- eller betalkort.

Så här går det till att beställa på trimtex.se:

Gå in på sida: www.trimtex.se/customer/SparvagenCF 
Trimtex rekommenderar Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex. använda Explorer kan ge problem.

För att komma in i nätbutiken:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen mejladress och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto (följ instruktionerna).

När man loggat in/skapat nytt konto så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning”. Där fyller man i teamkoden: sparvagen19 (OBS! Ny kod) och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Du kan även beställa ur Trimtex ordinarie sortiment, alltså inte bara ur vårt klubbsortiment. På övriga produkter, utöver klubbklädssortimentet, har vi avtalat 25 % rabatt.

Beställ önskade kläder och betala. Beställningen blir packad i egen påse med ditt namn och medlemsnummer på. Leverans sker vid tid enligt ovan till gemensam plats, där du hämtar dina kläder.
Observera att det i Trimtex system uppges att du får leveransen till närmaste PostNord-utlämningsställe. Detta gäller inte för klubbkläderna, som oavsett denna uppgift levereras samlat till vårt gemensamma ställe. Vid behov, om du ombeds att uppge medlemsnummer,  ange ditt personnummer.

Information med kort giltighetstid, såsom problem med nätbutiken etc läggs upp under nyheter på denna hemsida samt i Spårvägens forum på Funbeat och Facebook.

Observera att det kort du betalar med måste vara öppet för utlandsbetalning, eftersom Trimtex har Norge som bas. Vissa banker har som utgångsläge att kortet inte går att betala med utomlands; gäller bl.a. Nordea. Öppna upp kortet för utlandsköp i din internetbank innan du beställer.

 

Process

1) Styrelsen och Trimtex kommer överens om datum när en beställningsomgång ska öppnas och stängas, leverans sker efter ca 6 veckor från stängningsdatum.

2) Trimtex nätbutik är öppen på angivna tider och du kan lägga beställning när du vill, men order skapas först vid utvalda stängningsdatum. Leverans ca 6 veckor därefter.

3) Som medlem går du in i nätbutiken och gör dina beställningar och betalar med kort. Pengarna dras när kläderna levereras.

4) Trimtex producerar beställningen och packar per individuell beställning.

5) Trimtex skickar kläderna till anvisad plats.

6) Du hämtar dina beställda kläder på anvisad plats.

7) Eventuella fel i leveransen rapporteras till klädansvarig som kontaktar Trimtex.

 

Frågor

Har ni frågor, skicka dessa till klädansvarig Christoffer Lindström, kladansvarig@sparvagencykel.se

Uppdaterad: 16 FEB 2019 19:23 Skribent: Christoffer Lindström
Epost: This is a mailto link

logo_nyttmonster_medtagline

 

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 TCM

 

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info