Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder - Nytt utseende 2018


Spårvägen CF:s klubbdress fick en ny formgivning inför 2018. Här är en aptitretare! Vi har också tagit fram några nya plagg, t.ex. en "retrotröja", en huvjacka "hoodie" och en tröja för enduro/downhill.

Årets andra Trimtexnätbutik stängde den 22 april för leverans ve. 23 (innan Halvvättern m.m.). Nästa beställningsfönster är öppet till den 8 augusti, med leverans ve. 38.

Beställning görs på sidan "Beställning", se menyn till vänster. Beställning kan bara göras under tre perioder under året.

Från ve. 15 kommer vi att ha ett litet lager av den häftiga retrotröjan. Hann du inte beställa i tid finns den att köpa direkt.

Vi har även ett litet restlager med kläder från vår förra leverantör, PRW, till mycket bra priser. Se "Lagerkläder" i menyn till vänster.

Missa inte att du även kan beställa ur Trimtex ordinarie sortiment närsomhelst, alltså inte bara ur vårt klubbsortiment. På övriga produkter, utöver klubbklädssortimentet, har vi avtalat 25 % rabatt. Beställ via nätbutiken som vanligt (se "Beställning").

Uppdaterad: 16 AUG 2018 21:41 Skribent: Hans Bjerhag

logo_nyttmonster_medtagline

 

IcePower logga

Ekströms Plåt logga

 

 

Trimtex

 TCM

Pedalogerna logga

 

 

Postadress:
Spårvägen CF - Cykel
c/o Roger Johansson, Majvägen 3, 123 52, Farsta
12352 Farsta

Besöksadress:
Gamla Stockholmsvägen 87E
14102 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info